AC Kontoret informerar

 • Ge dina anställda en extra skattefri gåva för 2.000 kr

  År 2021 har beloppet för den tillfälliga extra gåvan till anställda höjts från 1.000 kr till 2.000 kr. På grund av pandemin vill man gynna konsumtionen för att lindra det inkomstbortfall som många företag lider av. Som vanligt får man också ge en skattefri julklapp, även den är höjd, från 450 kr till 500 kr inkl moms.

 • Fri parkering för anställda även år 2021

  Fri parkering vid arbetsplatsen förmånsbeskattas inte heller år 2021. Man vill underlätta för alla att undvika kollektiva färdmedel av smittskyddsskäl.

 • AC Kontoret firar 30 år!

  Oj, vad tiden går fort!

  I oktober 1989 startade verksamheten, och under de 30 år som förflutit har det hänt oerhört mycket i branschen. Programvaror har utvecklats fantastiskt mycket och är ett stort hjälpmedel idag, maskinell utrustning har blivit så mycket billigare att inköpa, ändrade regler och lagar inom branschen duggar tätt nuförtiden, medan det för 30 år sen inte hände så mycket nytt på den fronten utan mer var status quo från år till år, stora krav på dokumentation har idag blivit en nödvändighet, och nu står vi inför en snabb digitalisering av hela branschen. Speciellt lite större företag med större pappersmängder kommer att ha stor nytta av den.

  Vi arbetar aktivt med digitaliseringen och ser med tillförsikt fram emot den fortsatta utvecklingen som kommer gynna oss alla!

Fler nyheter

Nyhetsflöde från Skatteverket